Wie in Nederland de boodschappen wil laten bezorgen kan daarvoor terecht bij diverse online supermarkten zoals Jumbo, Albert Heijn, PLUS, COOP en ook flitsbezorgers zoals Gorilla’s, Flink, Getir en Zapp. Er zijn ook steeds meer bezorgbedrijven zoals Uber Eats, Deliveroo en Thuisbezorgd.nl die zich gaan mengen in het bezorgen van boodschappen aan huis in Eindhoven. Ook op lokaal niveau ontstaan er bedrijven die supermarkt producten op locatie. In deze blog praten we je bij over het laten bezorgen van boodschappen in Eindhoven door zo’n lokale bezorgservice.

 

Bestellen

Geef via e-mail of Whatsapp je boodschappenlijstje (*) door. Vermeld daar duidelijk op de winkel(s), het product en merk, het aantal of gewicht. Vermeld ook de totaalprijs en gewenste bezorgmoment. Vermeld ook als een ander merk goed is. Let op: tussen bestellen en leveren is een minimale ruimte van 3 uur.

 

Bezorgen

Onze bezorgers gaan op pad. Ze proberen de bestelling compleet te maken, maar zijn daarbij afhankelijk van de voorraad in de winkel. Ze bezorgen de bestelling bij je thuis. Na het aanbellen, gaan ze op afstand van de deur staan en sturen een betalingsverzoek. Ze brengen de boodschappen niet binnen. Er wordt onder andere samengewerkt met de lokale filialen van Albert Heijn, Jumbo en PLUS supermarkten voor bezorging van boodschappen aan huis. .

 

Betalen

De bezorgkosten betaal je via de site vooraf. De kosten van je boodschappen betaal je bij bezorging.

Contactloos, met een tikkie. * Omdat onze bezorgers niet allemaal ouder dan 18 zijn, zijn er beperkingen met betrekking tot het bestellen van alcohol en zware producten als kratjes die niet op de fiets kunnen. Indien we deze op je boodschappenlijst aantreffen, nemen we contact op om een afspraak te maken over de levering. ** In deze pilotfase bezorgen we de boodschappen binnen de ring van Eindhoven.

 

Over het team

Onze bezorgers zijn scholieren en studenten die in deze tijden graag iets willen doen en daarbij ook nog wat willen bijverdienen. Alle bezorgers worden geïnterviewd en zorgvuldig gescreend. Alle klanten hebben d  mogelijkheid om de medewerker te beoordelen. Deze beoordeling gebruiken wij graag voor evaluatie en bijsturing. Maar bovenal zijn onze bezorgers blij en enthousiast. Zij gaan graag aan de slag!

 

Boodschappen bestellen via een Flits-Bezorger

Wat is het grote verschil als jij de boodschappen laat bezorgen door een flits supermarkt? Dat zit hem met name in het bestelgemak en de snelheid. Als jij een bestelling plaatst moet je daarvoor altijd een mobiele app gebruiken. Vervolgens wordt jouw boodschappenlijstje binnen 15 minuten al geleverd op locatie. Dat is een groot verschil ten opzicht van de reguliere supermarkten die vaak de volgende dag pas kunnen bezorgen (uitgezonderd van de PLUS Express bezorgservice).